I tisdags kväll samlades alla medarbetare i butiken på Kungsgatan för att prova vårens nyheter. Det är något vi gör inför varje säsong, för att bättre förstå de olika märkenas passformer och modeller. Det är nyttigt, viktigt och kul! Efter att ha provat plaggen kan vi snabbare och enklare hjälpa dig att hitta plagg som passar just dig. Här ser du hur vi testar plagg från Masai, Moliin, Gossip, Camilla Thulin, Taifun och Otto D’Ame. Fler foton kommer nästa vecka.

.

.

Vi börjar med att gå igenom vem som ska göra vad och jag gör under tiden noteringar om vad vi tycker om plaggen. Som alltid är Camilla Thulins plagg små, några av klänningarna var mer urringade än andra och vissa något för genomskinliga. Allt sådant är viktigt att känna till för oss.

.

Se blus från Masai HÄR

.

Vindjacka från Masai HÄR

.

.

Se klänning från Moliin HÄR

.

Se blus från Moliin HÄRSolglasögon Masai HÄR

.

Se blus från Moliin HÄR

.

Se solglasögon från Masai HÄR

.

Se klänningar från Gossip HÄR

.

Se klänning från Gossip HÄR

.

Se klänning från Camilla Thulin HÄR

.

.

Se topp från Taifun HÄR – Blommiga kortbyxor från Micha

.

Se jacka från Camilla Thulin HÄR

.

.

.

Se kjol från Camilla Thulin HÄR

.

Se klänning från Otto D’ame HÄR Solglasögon från Masai HÄR

.

Se halsband från Envy Jewellery HÄR

.

Se kjol från Camilla Thulin HÄRSe jacka från Jascha Stockholm HÄR

.

Det blir alltid glada skratt när vi håller på och provar och tittar på varandra. Vi har fantastiskt mycket fina plagg, som jag ser fram emot att visa för dig. Jag är också mycket tacksam över mina fina medarbetare som ställer upp på det mesta med glädje!

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *