Nu märks det i butiken att julen närmar sig. Alla vill handla något nytt till julens tillställningar. I bloggen har vi skapat fem outfits perfekta till glöggminglet, julmiddagen eller nyårsafton. Nedan har vi satt ihop fem outfits som passar till julens tillställningar.

Vi har snygga berlocker från KoKoNo som har blivit stora favoriter. De är större än vad man kan tro och passar lika bra året om. Missa inte att köpa en kedja till i din önskade längd, 70 eller 90 cm. Denna vecka får vi också påfyllning av den guldaktiga kedjan i vintage-stil.

.

Vill du ha mer personliga tips är du varmt välkommen att maila eller ringa oss. Bäst är det självklart om du har möjlighet att komma till butiken, så hjälper vi dig där. Det är inte alltid lätt att veta vad man själv klär i eller vilka modeller som passar – vi hjälper gärna till!

Handla plaggen här:

Kjol från Ajlajk här >>

Blus från Mos Mosh här >>

Sammetsjacka från Stockholms Klänningsfabrik här >>

Väska från Karin Halvors här >>

Handla plaggen här:

Sammetsbyxa från Taifun här >>

Kavaj från Mos Mosh här >>

Berlock från KoKoNo här >>

Topp från Rosemunde här >>

Handla plaggen här:

Klänning från Stockholms Klänningsfabrik här >>

Poncho från Sibin/Linnebjerg här >>

Berlock från KoKoNo här >>

Strumpbyxor från Philippe Matignon här >>

Handla plaggen här:

Väska från Karin Halvors här >>

Sammetskjol från Camilla Thulin här >>

Sammetstopp från Camilla Thulin här >>

Strumpbyxor från Philippe Matignon här >>

Kofta från Sibin/Linnebjerg här >>

Handla plaggen här:

Kavaj från Ril’s här >>

Klänning från Onjenu här >>

Berlock från KoKoNo här >>

2 reaktioner till “Ska du på fest eller middag? Vi tipsar.

  1. Älskar Onjenus klänningar och använt röda Tammyn redan flera ggr i vinter o julfiranden – toppen! Gillar även KoKonos smycken – kommer snart satsa på en kotte! Tack för all fin service i butiken! Planeras det för ngn ytterligare kundkväll i dec el får det dröja t jan/febr? Bästa adventshälsningar Viveca ( mkt nöjd kund)

    1. Stort tack för berömmet och jag blir så glad att höra att du är nöjd med oss! Vad roligt att höra att du tycker om dem och fått mycket användning av din klänning! Onjenu är ett relativt nytt märke för oss som vi är så glada att vi hittade på en mässa i London. KoKoNos smycken fungerar vid alla tillfällen, så jag tycker absolut du ska investera i ett! 🙂 För tillfället har vi inget planerat men mest troligt kommer vi arrangera ett kundevenemang i slutet av januari. Håll utkik i vårt nyhetsbrev 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *