Nästa sommar fortsätter modet med mönstrade byxor – både blommiga och grafiska mönster i fina färger. I förra veckan tittade vi på sommarens kollektion hos danska LauRie och tyska Cambio. Mycket snyggt!

.

När LauRies försäljningschef Rita Sietniekz var på besök hos oss på vår shoppingkväll i förra veckan, visade hon nyheter för nästa sommar. Det var 7/8-delsbyxor, capri och kjolar i fina färger och mönster. Här är bilder på byxorna för nästa sommar.

.

Marint med vita prickar är alltid rätt. Kaki är snyggt och orange är kul. Vi får se vad vi väljer.

.

.

Mirakelkjol med blommor och blad i kaki och orange. Fint.

.

.

Besök hos tyska Cambio

I torsdags kväll åkte min syster Louise och jag ut till Villa Källhagen på Djurgården för att se på Cambios sommarkollektion. Vi valde som vanligt ut modellerna Ros och Renira i vitt och sand samt några snygga bomullsjeans som Parla och linnebyxan Krystal. Här är några av de modellerna och mönstren vi köpte in.

.

Detta är en bra, kortare och vidare byxa som heter Claire. Lite sommarfint mönster.

.

Elegant mönster på en byxa med 7/8-dels längd med fina detaljer.

.

Jeansen Parla i ett beige-vitt mönster. Kanske lite blekt?

.

Cambios linnebyxor säljer alltid bra – här är en ny, lite rakare modell i kakigrönt.

.

Cambio visade också två andra jeansmodeller – Pearlie och Posh. Är det här något du gillar eller finns det andra modeller från Cambio som du tycker att vi borde ha? Maila mig gärna dina synpunkter på charlotte@jacobssons.nu eller kommentera här.

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *