I förra veckan var min syster Louise och jag i Nacka, utanför Stockholm, och tittade på sommarkollektionen 2020 hos Joseph Ribkoff. Joseph Ribkoff är ett märke från Kanada med fokus på festkläder; klänningar, toppar och byxor.

.

Det som utmärker kläderna från Joseph Ribkoff är färgen och mönstren samt den figurnära i stretchkvaliteten. Kläderna passar fantastiskt bra till olika typer av fester, alltifrån bröllop till 50-årskalaset. Joseph Ribkoff är en av de bästa ”festmärken” vi har hittat och de sitter bra på oavsett om du har storlek 36 eller 48.

Nedan är några av de plagg som vi får in under nästa vår. Härligt att se fram emot all färg, när vi går mot mörkare och kallare dagar.

.

Mycket fina och starka färger för nästa vår och sommar.

.

Lite längre klänning i en underbar gul färg.

.

En av Ribkoffs bästa klänningsmodeller. Passar de flesta.

.

.

Marint och vitt – alltid snyggt på sommaren.

.

Ett par mycket färgstarka byxor. Lite kul!

.

.

En bra modell på tunikan i lite lugnare färger. Elegant!

.

.

Joseph Ribkoffs kläder är främst i polyester vilket ger en vacker lyster. Vi har alltid ett pågående samtal med våra kunder om just polyester – vissa kunder ”hatar” polyester och andra tycker att det är fantastiskt praktiskt och snyggt. Jag tycker att polyester är ett bra material. De finns i underkläder, sportkläder, byxor och klänningar – och det är superfunktionellt och jag använder det ofta. Sedan älskar jag självklart siden, bomull, ull och cashmere mera – men polyester är bra. Men som sagt var, vi tycker alla olika…

Då är vi snart klara med inköpen för nästa sommar och snart väntar inköpen för ”första hösten 2020”. Mässan i Stockholm är i slutet av november och jag rapporterar självklart därifrån.

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *