I måndags kväll var vi alla medarbetare i Camilla Thulins ateljé vid Mariatorget på Södermalm i Stockholm för att köpa in kollektionen för våren 2020. Vi började med ett glas av Camillas eget cava på den fina innergården. Sedan gick vi in för att äta och få en presentation av vårens kollektion. Supertrevligt!

.

Camilla och Anders gick igenom vårens kollektion. Det var en hel del nya modeller på både toppar och klänningar. De har gjort några toppar vidare och några klänningar har fått resår i midjan. Dessutom har de satsat mer på vårens storsäljare, de sköna mönstrade byxorna. Bra!

Det var riktigt svårt att välja ur kollektionen (vi kan tyvärr inte köpa allt) eftersom det fanns många snygga och roliga mönster att välja bland. Här är några bilder från kvällen.

.

.

.

.

.

.

Nedan är några av favoriterna för nästa vår:

.

.

.

Det känns lyxigt att vi får vara kunder för en kväll och blir bjudna på vin och mat. Vi är ju vana att alltid fixa allt själva. Så vi njöt! Det var dessutom en underbar sensommarkväll i måndags – varmt, soligt och så vackert. Stockholm är perfekt på sensommaren!

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *