Snart är de kyligare dagarna snart här och det kan vara skönt att sätta på sig en värmande kofta över den vackra blusen. Nedan ser du tre looks du kan bära både under sommar och höst.

,

,

Look 1

Denna kombination är fin både till helgen, om du ska på stan eller äta lunch och till jobbet beroende på klädkoden. Blusen och jeansen kommer från Mos Mosh, ett nytt märke för oss. Den rosa koftan är en klassiker från Sibin/Linnebjerg. Otroligt populär bland både kunder och medarbetare! Vi har många snygga smycken att välja bland. Ett nytt smycke är det enklaste sättet att förnya din outfit. Berlocken kommer från Ko Ko No. Ta en finare sko till (som på bilden) för en mer elegant look, men du kan lika väl bära ett par snygga sneakers till om du vill känna dig mer avslappnad.

Jeans Mos Mosh här >>

Blus Mos Mosh här >>

Berlock Ko Ko No här >>

Kofta Sibin/Linnebjerg här >>

,

Look 2

En fin festlook både för varma och kyligare kvällar med ett par tjocka strumpbyxor och en varm kofta till. En sidenblus ger direkt en elegant känsla. Den nya blusen från danska Rosemunde är i en mycket fin kopparnyans (finns även i sand). Snyggt till ett par jeans om du vill ha en mer avslappnad look. Den söta sjalen kommer från Masai där det finns en matchande blus till.

Halsband Envy Jewellery här >>

Kjol InWear här >>

Blus Rosemunde här >>

Väska Karin Halvors här >>

Sjal Masai här >>

,

Look 3

En kombination som passar både på jobbet och om du är bortbjuden en vardagskväll. Den vackra koftan från populära Ivko kan du matcha med många olika blusar och toppar. Plocka upp färgerna gult, lila blått och rosa i olika toppar. Den ljusblå toppen från Micha är en klassiker vi sålt i många år. Den finns i många olika färger och med olika ringningar och ärmlängder. Given i garderoben! De snygga, skräddade byxorna kommer från Cambio och är i en skön, men samtidigt elegant, grövre stretch-kvalitet.

Kofta Ivko här >>

Berlock Ko Ko No här >>

Topp Micha här >>

Byxa Cambio här >>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *