I tisdags kväll åt mina medarbetare och jag sommarmiddag. Denna gång var vi ute på Djurgården, i Prins Bertils boulehall, och åt. Vi hade en toppenkväll med kul spel, mycket skratt och god mat. Dessutom var vädret underbart – och vi fick en fantastisk promenad hem genom sommar-Stockholm.

Vi har under årens lopp vuxit, vuxit, vuxit och nu är vi tjugo stycken som jobbar i butiken på Kungsgatan och med webbutiken (inklusive familjen Jacobsson). Det är knappt så vi ryms på kontoret och i butiken, men så länge det finns ”hjärterum…”. Tur att jag har världens bästa medarbetare som klarar av ”compact living”.

Vi får mycket beröm från våra kunder – stort tack för det – och därför ville jag självklart tacka alla som arbetar tillsammans med mig för en fantastisk insats. Snart går flera av oss på ledighet, men eftersom vi öppet hela sommaren, är det alltid någon som finns på plats för att svara på dina frågor.

Här är foton från kvällen.

.

Birgitta på kontoret kastar i väg klotet medan fr v Britt-Marie, Margaretha, Monica och Cecilia hejar på.

.

Idel glad miner från fr v Solveig, Karin, Birgitta, Cecilia, Margaretha, Monica, Sara, Yvonne och Britt-Marie.

.

Här är jag i mitten med vår boule-coach till höger som räknade samman siffrorna. Brevid mig står Karin, Yvonne och Solveig.

.

Kvällens vinnare blev Karin och Yvonne. De vann överlägset!

.

Så äntligen dags för lite mat. Vi åt en italiensk buffe. Från vänster Lena B, Margaretha, Lena I, Britt-Marie och Sara.

.

.

.

.

Vi hade en fin kväll! Det var alla väl värda!

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *