I förra veckan var min syster Louise, min mamma Ulla och jag på inköp hos danska Mos Mosh och kanadensiska Joseph Ribkoff. Nu var det dags att spana in kollektionerna för julen! Jag letar alltid efter röda plagg till jul samt toppar och klänningar med lite glitter på. Vi hittade lite av varje – ser snyggt ut!

.

Vi började hos Mos Mosh i deras showroom på Gärdet i Stockholm. Här fick vi sedan en kollektion i svart och rött och en i blått och guld. Kul! Mos Mosh är ett nytt märke för oss och första kollektionen kommer i höst till oss – det ska bli spännande att se vad du tycker.

Det är ett kul och coolt märke, med en skön kvinnlig passform.

.

.

.

.

.

.

Var tvungen att fota deras urgulliga lilla hund.

.

Sedan åkte vi ut till Nacka Strand och besökte Joseph Ribkoffs showroom. Joseph Ribkoff är ett utpräglat festmärke med mycket snyggt, denna gång främst plagg i svart och marint. Här hittade vi fina glitterklänningar och toppar. Perfekt till jul och nyår.

.

.

.

.

.

.

Det var vad jag hittade denna vecka. Kollektionerna avlöser varandra och det känns som om jag ser nya kollektioner och köper in nytt varje vecka. Tempot har höjts rejält de senaste åren och man köper mindre och oftare. Det känns rörigt, men det blir roligare i butiken.

I butiken är det nu fullt fokus på sommaren och på alla kunder som ska på fest, bröllop, resa iväg på semester med mera. Vi hjälper till så mycket vi bara hinner. Så kul!

Stort tack för att du kommer och handlar hos oss!

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *