Det är hög tid att uppdatera garderoben med stilsäkra vårplagg – och faktum är, att det inte måste vara speciellt svårt.
    Det finns några vårtrender som du enkelt kan inkludera i din garderob. Klänningen är en sådan trend – det finns en klänning för alla smaker och figurer. När det kommer till färg, är starka färger enkla att bära, och passar till det mesta. Midikjolen och midiklänningen är något som många av oss kan ta till oss – bekväm och skön att bära. Se här några av vårens trender i butiken.

.

Klänning i fantastisk modell från Modes Stockholm

.

Klänningen från Modes Stockholm är en suverän klänning i en härlig ljusrosa färg. Klänningen ser ut som den är tvådelad, men den sitter ihop. Modellen passar på många och är fin till bröllop.

.

Klänning från Modes Stockholm
Halskedja Ko Ko No

.

Midiklänning i grönt från Inwear

.

Snygg midiklänning från danska Inwear. Klänningen har resår i midjan och runt handlederna, snygg ringning och är längre bak än fram.

.

Klänning från InWear

.

Midiklänning i rosamönster från Modes Stockholm

.

Ytterligare en midiklänning från Modes Stockholm. Klänningen har en snygg ringning, ärm och bra längd.

.

Klänning från Modes Stockholm

.

Midiklänning från danska Inwear

.

En kul klänning från danska Inwear i blått med små löv i ljusblått och vitt. Klänningen har en kul mudd runt handleden och ett skärp i midjan. Klänningen är både skir och sportig.

.

Klänning från InWear

.

Skjortblusklänning från holländska Zilch

.

En fantastisk skjortblusklänning från holländska Zilch. Snygg ärm, längd och ringning. Den har även band i sidorna som man kan knyta åt klänningen i midjan (om man vill).

.

Klänning från Zilch

.

Midi-kjol från Inwear till topp med från Rosemunde

.

En härlig längre kjol från danska Inwear med en volang ner till i marint med guldfärg på. En skön topp från Rosemunde i marint med marint mönster på med fin vattenfallsringning.

Kjol från InWear
Topp från Rosemunde

.

Kofta och kjol från holländska Zilch.

.

En suveränt skön och mjuk kofta från holländska Zilch i bambu. Finns i många färger. Till det en matchande kjol i marint med blommor från Zilch.

Kofta från Zilch
Kjol från Zilch

.

Midikjol i grönt från Inwear till topp från Rosemunde

.

En härlig lite längre kjol med ett brett och bekvämt smock i midjan. Kjolen är grön och är från danska Inwear. Till det en mjuk topp i rosa från Rosemunde med snygg ringning.

Topp från Rosemunde

.

Kjol från InWear

.

Vår modell är idag igen Petra Axelsson och Petra är 168 cm lång och har storlek 36-38 i kläderna. Har du några frågor är det bara att ringa på 08-411 17 37,

Ja det var allt för idag. Hoppas att du fick lite vårkänslor fast det öser ner och är mulet ute.

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *