Nu har vintern och kylan kommit till Stockholm, men det är ingen idé att deppa ihop utan låt oss se framåt mot våren och vårens alla nyheter som snart kommer. Härligt! Här har jag valt ut ytterligare tre varumärken, både nya och gamla, för att du ska få en känsla för vad som kommer i vår. Idag lyfter jag fram Camilla Thulin, danska Munthe och holländska Zilch.

.

Zilch – holländskt märke – i mjuka material

I höstas, var vi en av två butiker som blev utvalda av holländska Zilch, att vara ”testkunder”. Jag hade inte sett plaggen tidigare, men jag hade hört talas om Zilch. Nu har vi testat Zilch en säsong och plaggen sålde bra i höstas. Modellerna är generösa (a-linje), kvaliteterna är behagliga och mönstren är spännande. Nu testar vi igen med en ny vårkollektion – får se vad du tycker?

.

.

.

Nytt varumärke hos oss: danska Munthe

Danska Munthe, startades för cirka tio år sedan, av Naja Munthe, som är en av designerna bakom det välkända märket Munthe/Simonsen. Vi såg märket på mässan i Köpenhamn och vi gillade det vi såg. Nu testar vi utvalda plagg ur vårkollektionen med lite längre kjolar och klänningar i snygga mönster och coola modeller.

.

.

.

Mönsterkaskad hos Camilla Thulin

Vårens kollektion hos Camilla Thulin är helt fantastisk! Camilla har verkligen satsat på mönster (som är den stora trenden för våren). Och det var inte vilka mönster som helst utan – kycklingar, jordgubbar, kålhuvuden, bönor med mera. Superfina plagg i starka färger och fina modeller – som vanligt.

.

.

.

Ja det var allt för denna gång. Kläderna på bilderna har inte kommit ännu, men de kommer under de närmaste veckorna.

Ha en skön helg, Charlotte

Ps. Nu är Lovisa tillbaka efter en oförglömlig resa i Indien och fyller webbutiken varje dag med nyheter som kommer till Kungsgatan. Så titta gärna in till oss varje vecka!

2 reaktioner till “Presentation av tre nya kollektioner för våren 2019

 1. Blir så inspirerad när jag ser alla fina mönster och färger! Men, nästa tanke blir, vad är det för storlekar? Största storleken? Finns dessa för oss också som behöver storlek 46, 48, 50?

  1. Hej Ella
   Stort tack för din kommentar.
   Absolut, vi köper in allt i storlek 46, nästan allt i storlek 48 (där märket producerar stl 48) och ett litet utbud i storlek 50. Men det är bara att maila oss om du saknar någon storlek, så kollar vi gärna upp och beställer hem.
   Charlotte, Jacobssons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *