Vi som jobbar hos Jacobssons både tittar på tusentals kläder vid inköp och vi packar upp tusentals kläder till butiken. Men vilka är plaggen som vi väljer själva till vår garderob denna höst och vinter? Jag bad min kollega Birgitta att dela med sig av de plagg hon har valt till sig själv de senaste månaderna. Birgittas stil är ”klassisk men med trendiga inslag och mycket accessoarer.

 

 

Birgitta arbetar tillsammans med mig på kontoret (och ute i butiken vid högtryck). Det är Birgitta du pratar med när du ringer till oss eller e-postar. Hon är en stjärna på att besvara alla frågor och hjälpa till att välja ut plagg efter dina önskemål.

Här är vad Birgitta tycker bäst om och/eller har handlat själv:

Klicka på plaggen för att handla dem!

                              

 

De plagg Birgitta har valt är lätta att matcha tillsammans och fungerar över flera säsonger. Blusen, koftan, jeansen samt toppen från Camilla Thulin har Birgitta på jobbet. Den plisserade kjolen och jumpern med pälskrage används även till fest.

Birgitta är smart som handlar klassiska plagg som ”piggas upp” med trendiga detaljer eller ett snyggt smycke.

Jag återkommer med fler tips!

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *