Förra veckan fick vi mängder med plagg att packa upp, bland annat julens första kollektioner från Gerry Weber, Taifun och Samoon, fem nya modeller och mönster från Stockholms Klänningsfabrik samt två nya byxmodeller från Cambio. Dessutom fick vi påfyllning av LauRies sammets- och manchesterbyxor. Det var mycket att packa upp! Denna vecka kommer påfyllning av toppar, ytterjackor och jeans från Gerry Weber samt fler byxor från Gardeur. Vi väntar även på julnyheter från Onjenu och Joseph Ribkoff.

Vi fotar och lägger ut nyheter i webbutiken så fort vi kan (men senast inom en vecka).

Nytt varumärke AJLAJK

I förra veckan kom det nya varumärket – AJLAJK – till oss. Det är ett svenskt varumärke med bekväma och trendiga plagg i skön kvalitet. Vi har köpt in sex modeller, eftersom jag vill se vad du och andra kunder tycker om plaggen innan jag köper in mer. (Bilder på plaggen kommer i veckan i webbutiken).

Ovan: AJLAJKs plagg till vänster och Stockholms klänningsfabriks till höger.

Varm och snygg i polojumper

I butiken har vi flera olika polojumprar, med och utan ull, i flera färger. Prova gärna!

Klänningar och åter klänningar

Vi har fortfarande ett stort utbud av klänning om du ska bort i höst eller vinter. Nedan är tre klänningar; en från holländska Zilch, en från danska Inwear och en från svensk Jascha Stockholm. Snygga och bekväma.

Ovan: Två nya mönster från Stockholms Klänningsfabrik. Perfekta just nu!

Ovan: En topp och kjol från Gerry Webers julkollektion – mycket snyggt.

Annons i SvD i veckan: Sammetsklänning från Camilla Thulin

Idag, tisdag, har vi annons för Camilla Thulins fantastiska sammetsklänningar i fem olika färger (finns även som topp). Missa inte att handla höstens och vinterns bästa klänning och topp – i lyxiga och trendiga sammet.

Glöm inte…

Jag vill tipsa om att de mönstrade ullbyxorna börjar att ta slut, så vänta inte för länge med att handla. Jag vill också slå ett slag för kjolen. Vi har fått in flera snygga, mönstrade kjolar som säljer slut fort.

Hjärtligt välkommen till oss när du vill hitta något nytt. Eller beställ enkelt hem. Ring gärna om du har frågor på 08-411 17 37.

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *