Camilla Thulin bjöd oss åter igen till sitt showroom på Sankt Paulsgatan på Södermalm för att visa sin kollektion för våren 2019. Eftersom nästan alla medarbetare ville gå var vi tolv stycken som kom och tittade. Vi fick en glad och uppsluppen kväll med Camilla och hennes medarbetare Anders.

Vi hade som vanligt en kanonkväll med god mat, trevligt sällskap och snygga kläder. Här kan du se ett litet urval av bilder.

Camillas kollektion för våren var som vanligt mycket mönster – men denna gång var det ännu mer. Nu var det änder, kycklingar, jordgubbar, änglar, seriefigurer, spelkort, ärtskidor, fåglar, kålhuvud m m. Roligt, uppseendeväckande och personligt. Det fanns några nya modeller för hösten och Camilla har satsat på mer kjolar och byxor för våren – vilket är helt rätt i modebilden.

Ovan ser du när vi väljer ut vad vi ska köpa in – och som vi hoppas ska passa dig nästa vår!

Vi ser mycket fram emot att erbjuda dig Camillas kollektion nästa vår igen.

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *