Ännu en dag med kläder från morgon till kväll. Fantastiskt, spännande och intressant! Igår var min syster Louise och jag på mässorna Revolver och Ciff i Köpenhamn. Det var klänningar, klänningar och klänningar från golv till tak – och ett litet antal långa kjolar och vida byxor. Inköparna i Köpenhamn hade klätt sig i klänning och showroomen myllrade av klänningar; omlottklänningar, raka klänningar, ”lilla huset på prärien”-klänningar, volangklänningar – ja allt.

 

Mässorna kändes positiva med sina färgglada mönster, sköna modeller och härliga material. Det lockar till köp och vi hittade faktiskt flera nya märken som vi funderar på att handla till dig. Spännande!

 

Revolver brukar vara en mässa för mer ”avant garde”-mode, men nu de visade upp en mer vanliga och kommersiell sida. Mässorna – och modet – blir alltmer enhetligt; alla kan bära allt oavsett ålder, färger och form. Det handlar mer om vad man gillar och vilken stil man vill ha. Perfekt för oss med så många olika kunder och önskemål!

 

 

I London beskrev trendanalytikerna hur försäljning av klänningar har gått upp till 22-25 procent av all försäljning 2017 – och vi kommer också att vara där. Det var såååå mycket klänningar!

 

 

Vill du inte ha klänning i vår, kan du istället ha en längre kjol eller ett par vida byxor. Sätt en topp eller t-shirt till – vilken som helst – och till det ett par gymnastikskor och en färgglad handväska. Då är du helt ”rätt” klädd för nästa vår. Kul och bekvämt – och coolt. Se inköparna på bilderna!

 

 

Nästa vecka åker vi till Nacka Strand, utanför Stockholm, för att besöka Stockholms modemässa. Då kommer alla mina medarbetare med och väljer ut det du ska bli smashing i nästa vår. Så kul!

 

 

Nedan är ännu fler bilder från mässan – för dig som vill se mer vad som gäller för nästa vår och sommar.

Ja, det var allt från igår. Hoppas att du känner dig lite mer informerad om vad som gäller nästa vår. Välkommen till oss både nu och i vår!

Charlotte Jacobsson Sekund

PS. Passa gärna på att fynda en klänning till halva priset på vår rea redan idag.

PPS. Kommentera gärna om det är något du vill att jag ska tänka på vad gäller inköpen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *