I helgen var vi på modemässan i London för att handla in plagg för våren 2019 och se trenderna. Vi möttes av solsken och värme även här. Min mamma Ulla, syster Louise och jag mötte upp med Lovisa i London och tillbringade en härlig helg med att besöka mässorna Scoop och Pure. Trenderna kommer jag att återkomma till mer utförligt i nästa vecka, men här är några bilder från mässorna.

Scoop på Saatchi Gallery

På Saatchi Gallery har man tömt lokalerna på konst och fyllt dem med kläder för mässan Scoop under tre dagar. Saatchi ligger vid Kings Road vilket är ett fantastiskt läge för mässa – och en suverän lokal. Mässan Scoop är lite lyxigare och dyrare, men i år var det mer plagg i mellanprisläget än tidigare år. Här är bilder från mässan.

 

 

Besök på Pure

I måndags besökte mässan Pure i mässhallen Olympia nära Barons Court. Mässan är i en härlig gammal hall med högt i tak och mycket folk. Här är bredden på plagg större; allt från engelska blommiga klänningar till indiska sari och japanska minimalistiska plagg. Här visar England upp sin ”multi-kultur” på ett annat sätt. Här är några bilder från dagen.

 

Mer om trenderna för våren 2019 och höstens mode i London kommer nästa vecka. Härlig sommarläsning.

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *