Nu är semestern äntligen här och jag kommer tillbringa min sommar och semester här hemma i Sverige. Några dagar på landet i Mariefred och några dagar i skärgården. Min garderob anpassas därefter. Här delar jag med mig av mina favoriter från butiken som jag packar med mig på semestern.

 

Denna avslappnade look bär jag på landet i Mariefred. På landet är jag gärna bekvämt klädd. Inte uppklädd men jag vill ändå känna mig snygg. Ofta bär jag ett par jeans (när det inte stekhett som nu), där jag gillar Cambios alla byxor. Är det riktigt varmt bär jag gärna en jeanskjol likt den nedan. Vit topp eller piké bär jag dagligen. Det måste inte vara mer komplicerat än så enligt mig. Lucias pikéer har vi sålt i över tjugo år och har en mycket skön kvalité, snygg krage och bra ärmlängd. Den perfekta pikén enligt mig! De mycket söta strumporna (perfekta för alla hundälskare!) kommer från Tulchan. Efter många år stänger nu engelska Tulchan tråkigt nog igen, därför rear vi ut deras produkter. Fynda plagg i otroligt sköna bomullskvalitéer från dem!

 

Bomullsjumper från Gerry Weber här >>> Piké från Lucia här >>> Jeans från Cambio här >>> Strumpor (REA!) Tulchan här >>>

 

 

Denna maritima look bär jag i skärgården. Koftorna från Sibin/Linnebjerg är mycket populära bland våra kunder och jag förstår varför! I en mycket fin kvalité, snygga och bekväma är de storfavoriter hos mig också. Perfekt om det blir kyligt framåt kvällen. Topparna från Saint James finns i många olika färgkombinationer. De är ursprungligen inspirerade av fiskarna längs Frankrikes kust men är idag en garderobsklassiker hos människor världen över. Så snygga!

Topp Saint James här >>> Kjol Gerry Weber här >>> Kofta Sibin/Linnebjerg här >>> Berlock Ko Ko No här >>>

Ha en underbar sommar!

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *