Förra helgen fick vi lite försmak på det svenska sommarvädret (åtminstone i Stockholm) och som vi har längtat efter det! Men som vi känner till, är inte alla sommarens dagar soliga med 25 plusgrader. En svensk sommar kräver en garderob med kapacitet att möta såväl sol och värme som kyla och regnrusk.

Satsa därför på klassiska modeller i härliga, svepande material och plagg som inte har någonting emot att stylas lager på lager. När molnen hopar sig drar vi på oss en stickad kofta ovanpå sommarklänningen, och för den sena sommarkvällen packar vi ner en mjuk sjal i väskan. En linneskjorta matchad med ett vackert halsband skapar en snygg sommarlook. Plaggen nedan går alla lätt att anpassa efter tillfälle beroende på om du klär upp eller ned dem och matchas gärna med varandra.

Klicka på bilden för att komma till produkten.

  

Topp 1 Saint James. En riktig klassiker och uppskattad av många. Lika fin vid havet som i trädgården. Topp 2 Micha. En mångsidig topp som du lätt klär upp med hjälp av ett vackert halsband och en elegant byxa eller använder till vardags tillsammans med en jeanskjol.  Tunika 3 Gerry Weber. Snyggt blommönster och i ett luftigt material. Bär ovanpå baddräkten påväg till stranden eller till middagen med ett par jeans.

Kjol 1 Gerry Weber. En jeanskjol bör finnas i var kvinnas sommargarderob. Tack vare ett slitstarkt material kan du bära den år efter år, i stan som på landet. Kjol 2 Stockholms Klänningsfabrik. En kjol som slutar strax under knät i ett bekvämt, luftigt material. En kjol du lätt klär upp med en snygg blus och bär den till fest eller klär ned med en enkel topp eller t-shirt vardags. Kjolen är marin med vita prickar.

Klänning 1 Ril’s. En mycket mångsidig klänning. Bär den med enkla sandaler till vardags eller en klack och snyggt halsband till fest. Klänning 2 Gerry Weber. En festklänning i härligt cerise till sommarens alla tillställningar. Måla naglarna i en tjusig färg, sätt på dig ett par armband och du är redo för fest!

Stickad Kofta Sibin/Linnebjerg. Sommarkvällar är ofta kyliga. Denna kofta från Sibin/Linnebjerg i ett mjukt och skönt material är mycket uppskattad. Jacka från Ril’s. En tunnare jacka är mycket bra att ha när det ruskiga vädret drar in. Denna jacka från Ril’s är på extrapris nu!

Mirakelbyxa LauRie. Mirakelbyxorna är både bekväma och passar alla kroppsformer. De är otroligt populära och uppskattade! Dessa ljusgrå har ett snyggt mönster och dessutom en mörkgrå insida så du kan vika upp dem för en snygg detalj precis som på bilden. Jeans Gerry Weber. Ett par hedliga jeans är en klassiker i garderoben. Dessa har en snygg färg och är mycket bekväma. Shorts Saint James. Matcha dem tillsammans med Saint James-toppen i randigt när du är vid havet eller varför inte tunikan ovan när du ska på utflykt. Beige är en klassisk färg du enkelt kan matcha till mycket.

Poncho Sibin/Linnebjerg. En värmande poncho är toppen att bära med sig i väskan. En snygg accessoar som håller dig varm när temperaturen sjunker. Halsband Andiata. Ett smycke förändrar snabbt känslan på en look. En enkel tunika eller topp blir helt plötsligt festlig med detta halsband. Sjal Italca. En sjal är perfekt vid de tillfällen du känner dig lite för bar eller har klätt dig för tunt. Denna från Italca är i en fantastisk kvalité.

Lovisa Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *