I helgen var det fantastiskt väder i Stockholm. Äntligen är det vår i luften! Jag och min man passade på att promenera ut till Waldemarsudde på Djurgården för att njuta av solen och värmen. Det är verkligen en underbar promenad till museet längst vattnet.

Vi var på plats strax efter klockan 11 när de öppnade, men det var redan fullt med folk. Vi hade tänkt att se Sigrid Hjertén-utställningen igen, men jag orkade inte tränga mig in bland alla människor. Så vi gick högre upp i huset och hamnade på två andra suveräna utställningar.

Först kom Suzy Strindbergs helt underbara broderier. Vilket hantverk. Se så elegant och vackert hon får till motiv med NÅL och TRÅD. Vilket jobb!!

Sen gick vi ytterligare en trappa upp och hamnade på en utställning av Alexander Klingspor. Tavlorna var fantastiskt detaljrika och varje tavla tog ett tag att ta in. Så skickligt!

Efter Waldemarsudde tittade vi in på Spritmuseet och champagne-utställningen samt Nordiska museet för att se utställningen Mitt 50-tal som vi har skrivit om tidigare i bloggen. En perfekt start på helgen!

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *