Här shoppar du plaggen: Poncho Sibin/Linnebjerg här >>> Blus Infront här >>> Halssmycke Ko-Ko-No här >>>  Byxa Fiveunits här >>> Stickad kofta Sibin/Linnebjerg här >>>

 

I morgon, Skärtorsdag, åker jag ut till landet för att fira påsk med familjen. Det ska bli otroligt skönt med lite ledigt, efter en lång och intensiv vinter. Jag hoppas att solen skiner och jag kan vara ute mycket.

I bilden ovan har jag valt ut min ”påsk-look”. Eftersom jag nästan alltid fryser behöver jag både en kofta och en ponscho på mig i påsk. Till det passar ett par snygga byxor och en topp bäst på landet. Mitt tips i påsk är att klä sig bekvämt och kläder av bra kvalitet – då blir det som bäst.

Nedan lägger jag med lite bilder från förra årets påsk samt bilder på min fantastiska grannar på Kungsgatan. Grannar som om jag tycker att du ska besöka i påsk om du är (eller bor) i Stockholm.

Tussilago – nu är det vår!

Min man fixar alltid suveränt god påskmat!

Hos konditori Vetekatten hittar du fantastiskt gott påskgodis.

Hos min granne Iris hantverk finns perfekta påskpresenter.

Glad Påsk,
önskar jag, min familj och mina medarbetare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *