Det är lätt att bli irriterad och känna osäkerhet över att handla kläder på nätet – och det är jobbigt när det blir fel. Men hos oss är det enkelt och säkert. Vi hjälper dig med allt du önskar. Kontor och lager finns i butiken på Kungsgatan i Stockholm. Här kan du byta, lämna tillbaka eller hitta nytt – och vi svarar omgående på alla dina frågor om betalning och returer. Testa oss gärna!

I förra veckan fotade min dotter Lovisa av Birgitta och mig på kontoret. Birgitta arbetar med beställningar, förfrågningar på telefon, fakturor, returer med mera. Ringer du till oss, hamnar du oftast hos Birgitta.

Ovan: Här är Birgitta (t h) och jag (t v) på kontoret innanför butiken på Kungsgatan.

Allt arbete med webbutiken; artiklar, foton, nyhetsbrev, facebook-inlägg, utveckling med mera sköts av min dotter Lovisa (se nedan). Saknar du information om plaggen i webbutiken är det Lovisa som fixar.

Du kan tryggt handla hos oss. Vi löser allting så fort det bara är möjligt och vi postar ditt paket samma dag (vardag) som beställning kom in. Vi på kontoret svarar i telefon mellan kl 9 och 17 på vardagar och övrig tid svara medarbetarna i butiken om du vill lämna ett meddelande. Annars går det även att maila.

Hjärtligt välkommen till oss!

Charlotte Jacobsson Sekund

PS. I helgen hade vi fantastiskt väder i Stockholm. Magiskt!

4 reaktioner till “Tryggt och säkert handlar du över internet

 1. Detta kändes bra att läsa! Jag känner igen mig i oroskänslorna som kan uppstå när jag ska beställa saker online. Väldigt skönt att man kan ringa och tala med er vid frågor! Ha en trevlig dag. / Camilla

  1. Hej Camilla.
   Stort tack för din kommentar.
   När jag pratar med vänner om beställningar på nätet har vi alla råkat ut för att det blir strul med returer och betalningar. Så mycket strul att man struntar i att returnera plagget och bestämmer sig för att aldrig mer handla hos en utländskt webbutik.
   När vi får ett plagg i retur krediterar vi detsamma dag som vi får det. Vi försöker bara utgå från hur vi själva vill bli bemötta och sen gör vi så.
   Men sen har vi också arbetat med kläder och försäljning i över hundra år. Vi har lärt oss!
   Charlotte, Jacobssons

  1. Stort tack för din kommentar Catharina. Vad roligt att höra att du är nöjd med oss! Vi gör alltid vårt yttersta för att möta era önskemål 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *