Våren väntar runt hörnet och vi är helt redo att kasta in vinterjackan längst in i förrådet nu! Kappor och säsongens trendiga trenchcoat i all ära, komplettera gärna vårgarderoben med en kort, snygg dunjacka! De stora modehusen visar vårplagg med mycket färg, så köp gärna färger som cerise och kornblått för att vara helt rätt! Gillar du inte för mycket färg, har vi alltid det säkra kortet ”beige”. Min favorit är den längre jackan från Ril’s i klassiskt beige.

Vår underbara skräddare Monica visar upp några av vårens jackorna vi har i butik just nu. Kom ihåg att storlekar snabbt säljer slut så hittar du en favorit är det lika bra att handla den redan nu. Monica har storlek 46 i jackorna (jackorna från Gerry Weber går från storlek 36-48).

Jacka från Ril’s här >>> och sjal från Mala Alisha.

Jacka från Ril’s här >>> och sjal från Mala Alisha.

Jacka från Gerry Weber här >>> och sjal från Mala Alisha.

Jacka från Gerry Weber här >>> och halsband från Envy Jewellery.

Jacka från Gerry Weber här >>>, halsband från Envy Jewellery och sjal från Mala Alisha.

Jacka från Gerry Weber här >>>, halsband från Envy Jewellery och sjal från Mala Alisha.

Möt våren i en uppdaterad vårjacka, en färgsprakande sjal i vackert mönster från Mala Alisha och ett nytt halsband. Det kommer jag göra.

Har du en jacka från tidigare år du är nöjd, alternativt en jacka som är väldigt enkel, med kan det vara roligt att piffa upp den med en ny sjal. Sjalarna från Mala Alisha är i en underbar kvalitet med vackra mönster som passar lika bra till jackan som festtoppen.

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *