I år ska jag för första gången fira nyår ute i Stockholms skärgård. Jag är lite osäker över vädret och värmen inomhus och väljer därför att ha kjol och jumper med en jacka till, som jag lätt kan ta av och på om jag fryser. En sjal, roliga smycken och lite högre klackar känns som ett måste för att pigga upp outfiten. Mest troligt kommer jag skåla in det nya året i denna outfit:

(Klickbara länkar) Jacka Taifun, Blus Taifun, Kjol Camilla Thulin, Stickad kofta Sensi, Halsband Evy JewelleryStrumpbyxor Philippe Matignon.

 

Andra plagg som jag tycker passar till nyår är dessa två klänningar från Stockholms Klänningsfabrik. De är både vackra och mycket mångsidiga. Perfekta till nyår liksom många andra av årets tillställningar. Knytkavajen från Ril’s är älskad av många liksom våra vackra halsband som sätter pricken över i:et på din outfit!

 

Svart klänning Stockholms Klänningsfabrik, Kavaj Ril’s, Halsband Envy Jewellery.

Stickad kofta Gerry Weber, Halsband Evy Jewellery, Prickig klänning Stockholms Klänningsfabrik.

Nu är det hektiska dagar och mycket som ska hinnas fixas inför jul och nyår och därför blir min blogg lite kortare än vanligt. Men snart är jag tillbaks igen med vårens nyheter. Här går det undan!

Se gärna tips på kläder till jul och nyår i vår julavdelning. Tryck här>>>.

Hoppas du får en fin vecka!

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *