I eftermiddags var jag ute på modecenter i Nacka utanför Stockholm. Jag och min syster Louise var där för att titta på kollektioner för sommaren 2018 och ”tidig höst 2018”. Det är alltid kul att se nyheter och möta kollegor. Denna gång tittade vi på plagg hos märkena; PontNeuf, Micha, Rils mfl. Här är foton från besöket hos Rils och höstens nya färger och mönster.

Den första kollektionen gick i rost, kamel, offwhite och kaki.

Den andra kollektionen var svart, offwhite och vinrött.

Den tredje kollektionen gick i kamel och rött.

Här ett litet urval av de modeller vi gillade. Vi ska fundera under veckan vad vi ska köpa in.

Jag bläddrar och funderar.

Nu börjar vårens första kollektioner att komma till butiken och redan om någon vecka eller två ska jag visa upp våren 2018 och berätta mer för dig. Jag älskar när vårnyheterna kommer eftersom de lyser upp i butiken. Tiden rusar verkligen iväg.

/Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *