Snart är sommaren 2017 äntligen här och vad är trenderna för sommaren? I tidningen Metros modespaning för sommaren skriver de om ”rosa, safarisstil, vitt, bara axlar och avslappnade jeans” som sommarens måsten – och detsamma gäller hos oss.

Nu är det dags för nya sommarkläder såsom; en sommarklänning, ett linneplagg, en ärmlös blus eller ett par capri/shorts. Nedan är trenderna för sommaren 2017 hos Jacobssons.

1. Vitt, vitt – och mera vitt
Du behöver inte sjunga om studentens lyckliga dagar för att bära vita plagg i sommar. Varje sommar säljer vi mängder med vita plagg. Den fräscha färgen passar till de mesta och vad du än väljer kommer de krispiga vita plaggen få dig att se sommarfräsch ut på ett kick!

2. Snyggast till midsommar med klänning
Snart är festsäsongen igång och det är hög tid att börja söka efter midsommarklädseln. Den här säsongen ger blommiga mönster, asymmetriska snitt och pastellfärgade toner höga stilpoäng – och det är främst klänningar som står i fokus. Glöm inte att satsa på färgglada accessoarer och stora iögonfallande smycken.

3. Sommarens snyggaste färg – rosa
Vi har ännu inte tröttnat på trendfärgen rosa som piggar upp vilken garderob som helst. Sätt en rosa topp till en kjol eller välj en rosa klänning. Det är en fantastisk färg som hintar om att sommaren snart är här.

4. Mode med linne
Intresset för linne är mycket stort. Tidigare år har det varit svårt att sälja linne eftersom det skrynklar. Men i år är det mode med linne och då gör det inget om det skrynklar.

5. Lyxig safaristil
Safari-stilen går att anpassa både till äventyrsresan och till en storstadsweekend. Bekväma 7/8-dels byxor i linnefärg till en ärmlös topp. Så snyggt! Glöm inte att solglasögonen är obligatoriska.

6. Kombon marint, rött och vitt
Marint mot rött och vitt är färgkombinationen som skriker sommar. Satsa på en stilren look med en gnutta attityd. Det börjar bli dags att ta fram capribyxorna! Fixa en avslappnat stil med en röd- och blårandig topp eller en piké.

7. Fixa AW-stilen
Vi vill helst avsluta varje dag med en solig AW i en somrig blus och avslappnade jeans.  Släng en väska över axeln, måla läpparna och du är redo för fest. Njut!

Hoppas att du har fått några tips för sommarens outfits. Är det något du behöver, kontakta oss gärna på  info@jacobssons.nu eller 08-411 1737. Vi får löpande påfyllning från våra leverantörer. Se våra nyheter>>>

Ha en skön helg!
Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *