För någon vecka sedan hade vi besök av Dagny Carlsson. Vet du vem Dagny är? Jo, hon är Sveriges äldsta bloggerska. Hon är 104 år! Jag kände först inte igen Dagny, men en kund sa till mig ”Ni har en kändis i butiken”. Då kom jag på varför Dagnys ansikte var så bekant.

dagny2-1

Dagny hade själv gått in i vårt provrum och börjat att prova byxor hon hade valt ut. Ingen hjälp här inte, trots sina 104 år. Dagny passade direkt i ett par ursnygga byxor från Basler och hon ville sen ha hjälp att hitta en fin topp till. Jag kom på Camilla Thulins lilla topp i fina mönster och färger. Den blev perfekt! (Jag var tvungen att för eviga detta på bild.)

dagny-1

Dagny och jag hann pratas vid medan hon provade och hon berättade att hon gick en datakurs vid 90 år och började blogga direkt efter. Hon ska nu ge ut en bok. Helt fantastiskt! Vilken kvinna och vilket liv hon har levt. Dagnys mormor blev över 80 år, vilket måste varit unikt på den tiden, så hon har mycket goda gener.

Stort tack Dagny för att du kom till oss och gav oss glädje! Dessutom påminde hon mig om att ”det var inte bättre förr”, utan nu har vi kvinnor alla möjligheter att få jobba och leva de liv vill. Något jag är mycket tacksam över!

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *