Behöver du ett par snygga byxor eller jeans till arbetet, middagar, fester eller kyliga dagar? Då har jag tips för dig. Önskemålen är många och jag försöker ha det mesta hemma på lager. Och om det är något du inte hittar, försöker jag alltid att beställa hem.

Idag visar jag de byxor som är mest populära just nu och de modeller som sålde bäst förra året.

.

Manchesterjeans

Manchester har alltid sålt bra hos oss. Eftersom försäljningen ökar varje år lägger jag till fler modeller, märken och färger. Vi har sålt manchesterjeansen från Brax i mer än tio år och hos hittar du modellen Mary. Vi har också manchesterbyxor från LauRie, Cambio och det nya märket Red Button. Supersnygga!

Manchesterjeans från Brax.

.

Manchesterjeans från LauRie.

.

Manchesterbyxor från Cambio.

.

.

Manchesterbyxor från Red Button.

.

Varma byxor från LauRie

Danska LauRie gör främst lite tunnare byxor i bomull eller viskos, men de har även en byxa med flossad insida samt byxor i manchester, som upplevs lite varmare (även om manchester främst består av bomull).

Byxa med flossad insida från Laurie.

.

Byxa med flossad insida från Laurie.

.

Mest populära jeansen

Butikens mest populära jeans, är Best4me från Gerry Weber. Det är en slimfit-modell med massor med stretch – och passar många. Även jeansen Mary och Carola, från Brax, i den mjuka lyocell-blandningen hör till storsäljarna, tillsammans med de utsvängda jeansen från Cambio och de smala jeansen från Mos Mosh.

Best4me från Gerry Weber.

.

Jeans, modell Mary, i lyocell från Brax.

.

Jeans, modell Paris flare, från Cambio.

.

Jeans, modell Naomi, från Mos Mosh.

.

Ullbyxa från Gardeur

Varje år när kylan kommer, säljer vi fantastiskt många byxor i ren ull. Men eftersom ullen har blivit så dyr, har flera märken minskat eller helt slutat med att göra ullbyxor. Vi får därför inte tag i lika många ullbyxor som tidigare, men en del hittar du hos oss.

Ullbyxa, modell Kayla, från Gardeur

.

Ullbyxa, modell Kayla, från Gardeur

.

Festbyxor

Butikens mest populära festbyxor kommer från kanadensiska Joseph Ribkoff. De finns i fem olika modeller, men bäst säljer den korta byxan och byxan med slits bak. Byxorna har resår i midjan, är extremt sköna och finns i marint och svart.

Festbyxa med korta ben från Joseph Ribkoff.

.

Festbyxa med slits bak från Joseph Ribkoff.

.

Har du frågor om material, längder eller annat, ring gärna till oss på 08-411 17 37.

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *