Jag är inte lättflirtad när jag jag handlar in kläder åt Jacobssons. Jag hittar ofta fel på ärmen, materialet sticks, kjolen är för lång, klänningen är för smal, ringningen är för djup, paljetterna kommer att trilla av, med mera, med mera. Men på mässan i veckan, blev jag imponerad. De flesta märken hade gjort RIKTIGT BRA kollektioner, med snygga och användbara plagg, i fina färger. Fantastiskt!

.

Efter pandemin blev många märken ”rädda” och producerade mest snygga basplagg. Jag förstår att de inte vågade satsa på nya idéer, men nu känns det som vi alla är redo för nya, mer personliga och roliga plagg.

Det finns ju faktiskt en gräns för hur många enfärgade blusar, jeans och svarta byxor vi kan ha. Här kan du se en del av det underbara modet för våren 2025.

.

Trenderna för våren 2025:

Randigt, randigt – och randigt

.

.

.

.

Vita blusar med snygga detaljer på.

.

.

.

Flera olika jeansjackor...

.

.

… och jackor och koftor i olika material och mönster.

.

.

.

Byxor med vida ben eller med ”kick, flare eller boot cut”. (kärt barn har många namn)

.

.

Västar i olika modeller.

.

.

Långa kjolar och klänningar blir supertrendigt.

.

.

.

Stora och raka kavajer (alltid lika svårt att hitta kavajer med bra passform).

.

Personliga plagg, som sticker ut och gör dig glad.

.

.

.

.

Nu ska jag skriva beställningar för glatta livet – efter att noga ha funderat ut på vilka plagg som är bäst och passar dig bäst.

Jag vill alltid hitta plagg som är snygga, bekväma, hållbara, kul – och att de används ofta. Att göra dig riktigt nöjd, är målet!

Kommentera gärna vad du vill ha i din garderob nästa år. Stort tack!

Ha en härlig söndag!

Charlotte

4 reaktioner till “Wow, så mycket snyggt för nästa vår! Enkelt att känna sig trendig.

  1. Ser ut att bli en kul vår! Jeansjackorna, wow. Jag har letat denna sommar efter jeansjacka men inte hittat någon som passar. Den jackan som ligger först här i bildserien ser ut att även ha tillhörande byxa eller kjol? Jag kan lägga en beställning redan nu på i alla fall jackan! Ja vi får se fram emot ännu en vår och hoppas att fred kan få råda i fler länder än just nu. Vi vanliga människor vill leva våra vanliga liv och bl a kunna glädjas av vackra kläder.
    Önskar er flickor på Jacobssons allt gott.
    Yvonne

    1. Hej Yvonne,

      Stort tack för din kommentar. Jeansjackor kommer du att se gott om i vår. Jag kommer säkert att handla in 3-4 varianter, så du kan se vad som kommer in i februari-mars.

      Tack igen, Charlotte

  2. Hej!
    Ser verkligen lovande ut. Jag ser speciellt fram emot långa kjolar och klänningar. Lång jeansjacka var ju också toppen. De vita blusarna med brodyr, eller vad jag nu ska kalla det, ser spännande ut.
    Ska bli kul att handla, igen, av det professionella teamet på Jacobssons. (Min man saknar kolorna: ”Det var längesedan du handlade på Jacobssons.” 😊)
    Ann
    Ann

    1. Hej Ann,

      Stort stort tack för att du alltid hör av dig med kommentarer. Så kul att läsa!

      Kul att du gillar de långa klänningarna och kjolarna – det blir supermodernt nästa vår, men jag är osäker på hur många jag vågar köpa in. Det är inte så många som gillar långt.

      Det är bara att höra av dig om vi kan hjälp dig (och din man) med plagg och kolor.

      Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *