Varje säsong försöker jag hitta två till tre nya märken att köpa in, för att du enkelt ska kunna förnya din garderob och ha spännande nyheter att prova. Det kan lätt bli ”tjatigt”, om vi erbjuder samma märken år efter år, men självklart ska du alltid hitta dina favoritmärken hos oss.

Flera av mina favoritbutiker i Stockholm och London är inte längre favoriter, eftersom de ser likadana ut nu, som för tio år sedan. Synd och onödigt!

Bild från Second Females showroom på Södermalm.

.

Vad är det nya hos oss i höst?

Jag har letat efter märken med lite högre trendfaktor, utan de blir för ”konstiga” och som passar många olika stilar, åldrar och figurer. De nya märken jag köpte in är:

Danska Second Female

Det är ett märke som jag har hört mycket gott om från mina väninnor. Det är sällan jag går på tips från vänner, eftersom alla tycker sååå olika, men de här plaggen kändes trendiga – och passar många.

.

.

,

.

.

Danska Karen by Simonsen

Här är ett nytt märke från en mycket skicklig dansk designer, Karen Simonsen. Karen har hållit på länge och är mest känd som en av två designers hos Munthe Simonsen. Nu har Karen startat ett eget märke och med mycket bättre priser.

.

Tyska Seidensticker och Sommerman

När tyska blusmärket Erfo gick i konkurs i våras, behövde jag snabbt hitta ett nytt blusmärke. Jag fick tips om Seidensticker, lite dyrare och elegantare, samt Sommerman, lite damigare och färgstarkare och jag bestämde mig för att testa båda. De gör båda mycket fina blusar, utan att vara för lika.

.

.

.

.

.

.

Hoppas att du får en fortsatt riktigt skön sommar – och att du kommer till oss i höst för att titta på alla nyheter. OBS! Plaggen ovan kommer in i butiken under augusti-september.

Charlotte

.

4 reaktioner till “Fyra nya märken i höst. Så mycket snyggt att se fram emot!

  1. Så kul med de ”nya” danska märkena. Känns som ett bra komplement till den ibland lite för ”damiga” stilen.

  2. Så kul med de ”nya” danska märkena. Känns som ett bra komplement till den ibland lite för ”damiga” stilen.

  3. Så kul med de ”nya” danska märkena. Känns som ett bra komplement till den ibland lite för ”damiga” stilen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *