För att du enkelt ska kunna se vårt stora utbud av olika modeller, färger och mönster, har jag bett mina medarbetare att visa sina höstfavoriter. Idag är det Birgitta Levedals tur. Birgitta är vår positiva röst i telefonen och hon ansvarar för allt på kontoret och alla kundfrågor. Här kan du se vad Birgitta gillar!

Birgitta är 160 cm, storlek 36 och har en både feminin och tuff stil. Hon väljer främst plagg i svart, vitt och rosa och klär sig gärna i kjol och v-ringat. Läs mer om Birgitta längre ner.

Här är Birgittas bästa tips. Tryck på bildtexten för att läsa mer om plagget.

En underbar jumper från Yaya i ljusrosa.

.

En tunika från Gerry Weber i svart och vitt.

En härlig poncho i ull från Sibin/Linnebjerg i färgen “nude”.

.

Ett par sköna jeans från MosMosh i denim. Vi får snart in vinterkollektionen från MosMosh.

En snygg topp från Ril’s i svart och kamel.

.

Ett par sköna byxor, modell Ros, från Cambio i svart.

.

En blus från Levete Room i grått och vitt.

.

En kjol från Esprit i grått.

.

En festtopp från Joseph Ribkoff i svart med blommor på.

.

En skön täckkappa i brunt från Gerry Weber.

.

Vem är Birgitta Levedal?

Birgitta har tidigare arbetat med reklamproduktion och är därför van vid höga krav på service och att ha många bollar i luften samtidigt. Vi kom i kontakt med varandra när jag arbetade med marknadsföring på ett annat företag. När jag tog över Jacobssons, anställde jag Birgitta omedelbart.

Birgitta har två barn, en dotter och en son – och hon har nyligen fått ett underbart barnbarn. Hon bor mysigt, naturnära, i en bostadsrätt i Uttran, och gillar promenader, umgås med familj och vänner, yoga, dansa zumba och att läsa.

.

Det är alltid lika spännande att se vad medarbetarna väljer! Vi gillar som sagt var väldigt lika plagg, även om vi har helt olika stilar och figurer. Så kul!

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *